MATRASSEN

Om 's morgens fris op te staan, is een goede nachtrust heel belangrijk. Denk dus goed na over de aankoop van een matras en laat u bijstaan door specialisten. Sommige mensen houden van een zachte matras, andere van een stevige. In elk geval is het belangrijk dat uw matras past bij uw lichaamsbouw en dat uw lichaam correct wordt ondersteund. Wij helpen u daarmee !


KERNSOORTEN

pocketveer

Pocketveren

Een pocketverenmatras is gevuld met veren die afzonderlijk ingepakt zijn in zakjes van synthetisch non-woven materiaal. De zakjes worden aan elkaar gehecht zodat iedere veer zelfstandig kan bewegen. De verschillende zones (5 of 7) zorgen ervoor dat alle lichaamsdelen evenredig worden ondersteund.

HR schuim

High Resilience schuim

High Resilience comfortschuim of koudschuim heeft een open celstructuur die zorgt voor goede ventilatie. De matras gaat niet warm aanvoelen en vochtophoping wordt hierdoor voorkomen. Het HR schuim heeft een hoge veerkracht en geeft de juiste tegendruk aan de vormen van het lichaam.
cool gel

Visco-schuim en cool gel

Visco of traagschuim beschikt over drukverlagende eigenschappen en is aan te bevelen voor mensen met gevoelige gewrichten en spieren. Wanneer in dit schuim duizende kleine gel-deeltjes zijn opgenomen, wordt dit cool gel genoemd. Ideaal als exta laag op een veren- of schuimmatras.
bonnell veren

Bonnellveren

Een Bonnellverenmatras is opgebouwd uit dubbel conische slagveren die onderling met een staaldraad aan elkaar zijn verbonden. Het ligoppervlak is stevig en heeft een lange duurzaamheid. Deze matraskern heeft zeer goede ventilatie-eigenschappen.
schuimmatras

Polyurethaanschuim

Polyurethaanmatrassen hebben soepele, veerkrachtige eigenschappen. Ze zijn heerlijk luchtig door hun groot ademend vermogen. Ze zijn stevig, niet zo zwaar en relatief goedkoop. De polyethermatras is daarom zeer geschikt als logeermatras of voor kinderen en jong-volwassenen.
latex

Latex

De kern van een latexmatras is samengesteld uit een combinatie van natuurlijke en synthetische latex. De matras kenmerkt zich door een uitzonderlijk goed aanpassingsvermogen en blijvende veerkracht. Alle lichaamsdelen worden op de juiste wijze ondersteund. Door de open celstructuur is een constante luchtcirculatie gewaarborgd.

Bel, mail of kom eens langs

CONTACT

ADRES : Daknamstraat 89 - 9160 Lokeren (vlak naast voetbalstation K.S.C. Lokeren)


Copyright © 2015 · All Rights Reserved · Somnis bedding